LAUF IS ER VOOR PROFESSIONELE EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING.

Coaching

Soms zijn er vragen waar je niet zelf het antwoord op hebt.

LAUF biedt coaching op maat die je kan helpen in de zoektocht naar antwoorden.

De vragen die gesteld worden zijn vaak tweeledig, mensen komen voor coaching omdat ze iets ingrijpends hebben meegemaakt, of ze komen omdat ze meer uit het leven willen halen.

Persoonlijke begeleiding over levensvragen  als: Wat wil ik doen in mijn leven,  Welke doelen wil ik bereiken, Wat maakt mij gelukkig?

En dus ook begeleiding in het omgaan met ziekte en verlies.

De coaching is er opgericht om verder te kunnen en op het onderzoeken wat maakt dat dit niet gebeurd is. Wat is de wenselijk iin toekomstige situatie? Wat heb je nodig? Wat beperkt je om niet bij jouw vermogen te komen? Dit leidt tot inzicht, zodat doelen makkelijker te realiseren zijn. Wat tot een verhoogd levensgeluk leidt.

Machteld van Lauf is van mening dat veel problemen tot een kern terug te brengen zijn en dat is: bewust worden van (eigen) waarde. Des te meer betekenis jij jouw intenties geeft, des te meer motivatie jij ervoor zal hebben.

De antwoorden vindt jij door integrale coachingtherapie. Methoden  als NLP, Voice dialogue, Hypnotherapie, Gestalttherapie en Transactionele Analyse zijn de ingangen voor de antwoorden.

Bij aanvang wordt vastgesteld hoe lang het traject zal zijn. Ga ervan uit dat dit tussen de 3-5 sessies kunnen zijn.

Bij het eindgesprek zal geëvalueerd worden hoe het geleerde in de praktijk geborgd wordt. Ook coaching op de werkplek is daarbij mogelijk.

Geen tijd om langs te komen? Geen eigen ruimte op het werk beschikbaar? LAUF werkt ook via Skype.

 

Zie ook www.lifechanging.nu voor  coaching in omgaan met cruciale gebeurtenissen

www.isapower.nl is de organisatie waar Lauf mee samen werkt als het gaat om eetstoornissen.

1111