LAUF IS ER VOOR PROFESSIONELE EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING.

Machteld Wentzel

                                                                                 MACHTELD_CVT9971

Machteld Wentzel is eigenaar en oprichter van LAUF.  Zij ís life coach en trainer.  Ze leeft haar overtuiging en werkt als eigenaar en trainer met haar eigen inzichten en ervaring en helpt daarmee andere mensen hetzelfde te bereiken. Haar achtergrond, inzet en ervaring als trainingsacteur en stemcoach is een bonus. Voordat zij LAUF startte werkte ze bij trainingsbureau Boertiengroep.

“De leefomgeving van mensen bevindt zich in een doos. In die doos zit werk, huis, gezin, relatie, alles wat iemand belangrijk vindt. Daarin speelt alles. De grenzen van de doos opzoeken en zo nu en dan zelfs een kijkje erbuiten nemen, kan het leven verrijken”.

Opleidingen: VWO, Geschiedenis, Conservatorium Zang, Trainers/coach opleiding Zuidema, Trainingsacteur opleiding Boertien, Opleiding NLP Practitionar, Cursus Coach in eetstoornissen, Opleiding Familieopstellingen, Opleiding Academie coaching rondom kanker.

Sinds vorig jaar heeft zij een dochter organisatie opgericht: Life changing events. Daarin helpt ze mensen die iets hebben meegemaakt wat een dusdanige impact heeft, dat het negatieve mentale en fysieke gevolgen heeft. Zij organiseert weekenden en weken, in Mallorca en Zweden. Zie het menu boven om op de site van Life changing events te kijken.

MACHTELD_CVT0015