LAUF IS ER VOOR PROFESSIONELE EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING.

Specials

Machteld Wentzel heeft zich in de aanloop naar LAUF – en de opleidingen daarvoor – uitgeleefd in de wereld van zang en acteren. In 1991 studeerde zij af in de lichte muziek aan het Hilversums Conservatorium en heeft zich zeven jaar lang vol bezighouden met de muziekwereld, zowel op het podium als achter de schermen als zangdocent. Muziek ontspant en heelt. De vakgebieden trainer en muziekdocent verrijken elkaar. Mede daarom geeft Machteld nog steeds zangles aan groepen en individuele leerlingen, omdat dit fijn is om te doen.

Zij heeft hierdoor bijzondere expertise op in stemgebruik, zowel fysiologisch en logopedisch. Ook hoe de stem te gebruiken om te boeien is haar vakgebied.

Bovendien is zij actief als trainingsactrice, zowel binnen de praktijk van LAUF als in opdracht voor derden. Ze heeft jarenlang als actrice in voorstellingen voor het bedrijfsleven gespeeld en ze is opgeleid in de Post HBO de trainingsacteur opleiding bij de Boertiengroep.

Op aanvraag kunnen ook specifieke modules en werkvormen worden ontwikkeld, al dan niet als onderdeel van maatwerk trainingen of coaching.  Regiescenes, demonstratietheater en rollenspelen behoren tot de mogelijkheden.

Deze interventies zijn mogelijk in een variatie aan trainingen:

* Omgaan met agressie en geweld
* Sociale- en/of communicatieve vaardigheden
* Klantvriendelijkheid/verkoopgesprekken
* Assertiviteitsvaardigheden
* Functionerings/Beoordelingsgesprekken
* Slecht nieuwsgesprekken
* Conflicthantering/onderhandelen

LAUF beschikt over een breed netwerk van trainingsacteurs.