Coaching

Coaching en loopbaanontwikkeling

Coaching is online en fysiek mogelijk.

Soms zijn er vragen waar je zelf geen antwoord op hebt (en je manager en collega ook niet…) 

Machteld van Lauf biedt individuele coaching die jou ondersteunt en richting geeft in je zoektocht naar antwoorden.

Mensen komen voor coaching omdat ze ergens mee zitten: ze komen omdat ze meer uit hun werk en dus ook uit het leven willen halen. Want hoeveel uur per week ben jij aan het werk? Juist, zoveel! Daar wil jij je ook ontspannen en comfortabel voelen met grip op jezelf.

Wat is wenselijk in een toekomstige situatie? Wat heb je nodig? Wat beperkt je om niet bij jouw vermogen te komen? Dit leidt tot inzicht, zodat doelen makkelijker te realiseren zijn. Jij komt achter jouw intentie en krijgt daar de tools voor. Wat een verhoogd werkgeluk oplevert.

We doen dit met methodes als het GROW model, META coaching vanuit NLP , organisatieopstellingen, methode Verandercoaching™.

Thema’s: stuurloosheid in werkzaamheden, moeizaam samenwerken, omgaan met collega’s, geen grenzen stellen, geen vat op planning en hoeveelheid werk, stress en burn out, vragen over loopbaan perspectief.

Machteld heeft 18 jaar ervaring in het begeleiden van vele cliënten met vele coachvragen. Haar aanpak is empathisch en direct. Daarnaast is ze een open, vrolijk mens met veel humor. Ze staat met een creatief been in haar coaching. Zo kan ze methodieken vermengen en combineren om jou de inzichten te verschaffen over jouw vraag.

Geen tijd om langs te komen? Geen eigen ruimte op het werk beschikbaar? Machteld werkt ook via Zoom, Teams en Skype.


Heb je persoonlijke vragen, gericht op zingeving, omgaan met tegenslagen, relatieproblemen? Die ondersteuning biedt Machteld ook in individuele coaching, online of fysiek. Dit doet ze met haar dochteronderneming Life Changing Events. Ze organiseert ook mooie retreats daarvoor. Lees erover op:

Werk aan je persoonlijke ontwikkeling en groei, professionele vitaliteit en veerkracht, autonomie en samenwerking