LAUF is het geesteskind van Machteld Wentzel. LAUF biedt coaching en ontwerpt functionele trainingen en helpt daarmee organisaties en particulieren om hun grenzen te verkennen en hun kwaliteiten en talenten te gebruiken.

Voor organisaties leidt dit tot een andere cultuur, waarin prettiger wordt gewerkt, met minder verzuim. Individuen, binnen of buiten een zakelijk kader, biedt LAUF inzicht, controle en ervaringen, die maken dat er eigen keuzes gemaakt kunnen.

Zelfstandigheid en onafhankelijkheid – autonomie dus – maakt dat je eigenaar wordt van je eigen gedrag en plaats of taak binnen een organisatie. Dit geeft vervolgens vrijheid in communiceren en gedrag. Living AUtonome Freedom!

LAUF gelooft in duidelijkheid, die ontstaat door heldere communicatie: transparant, authentiek, eenduidig. Persoonlijk laagdrempelig contact staat uiteraard hoog in het vaandel van LAUF, met korte lijnen en snelle respons als handelsmerk.

Bij het samenstellen van trainingen en gesprekken putten we uit een brede ervaring in modellen en aanpak, zoals o.a. Kernkwadranten van Ofman, Roos van Leary, Disc, Bateson en psychologische theorieën als Transactionele Analyse, Voice Dialogue, RET, Mindfulness en NLP.

Naast een vaste kern van ervaren senior trainers beschikt LAUF over een netwerk van senior trainingsacteurs die de filosofie van LAUF onderschrijven. Trainingsacteurs uit het collectief ‘A-team acteurs’ vullen dit netwerk aan.

Partners:

http://www.a-teamacteurs.nl/

http://www.degelukkigestief.nl/