Training ‘Diversiteit en Cultureel bewustzijn’ bij RSM audits

“Effectief zijn de vele interventies en actieve deelname. Sterke bewustwording van eigen gedrag.”

“Plezier, betrokkenheid, inhoud, toepasbaarheid. Praktisch, gelijk te gebruiken in privé en zakelijk.”

“Veel oefening en mooie balans tussen theorie en praktisch oefening.  Duidelijke korte theorie die je goed kunt onthouden in de praktijk”

Ik heb twee sessies mogen doen met Machteld. Coaching en training op verbaal en non-verbaal vlak en coaching op het hele persoonlijke vlak. Het was bijzonder grappig af en toe, zoals Machteld mij kennis liet maken met mezelf, maar zeer inzichtelijk. Het geeft me nu begrip, rust en daarmee de mogelijkheid van groei op persoonlijk en professioneel vlak. Verder is het voor mij als uitvaartbegeleider heel belangrijk de juiste woorden en de juiste houding te gebruiken bij alle communicatie. Met de tips, en verbeter punten, kan ik verder groeien naar een betere uitvaarder.  Anne- Marie Boogaarts Funeral Quest

Over Machteld:
“Prima trainer, stemt goed af op wat er gebeurt in de groep.'”

“Top!

“Ongelovelijk wat jou opvalt en je kan terugkoppelen!

“Lekker productief, pittig en kundig””.

( Polteq, Belastingdienst, Gemeente Wageningen)

Online training- Vodafone Ziggo: “The way the trainer/coach kept the energy high through a mix of information and role-playing was great!”

“Het was Vrijdagmiddag en ik dacht dat het een zware middag zou worden, maar niets was minder waar! We hadden een energieke, interactieve training, waarin ik heel veel geleerd heb over feedback geven.”

“Goede presentatie training. Ik weet nu wat mijn mindset was en wat die kan zijn om me te laten zien tijdens de weekstart. Ik heb u ook de tools om dat te doen. Fijn om het ook te oefenen!”